-För bokning ringer ni på 08-400 201 64

Avbokning skall ske minst 24 timmar innan.
Det går både bra att prata in en avbokning på telefonsvararen, smsa på
 0763-380331 samt maila  på info@akqa.se. 
Glöm då inte att uppge namn, vilken behandling samt datum och tid.

OBS! vi tar ej emot bokningar eller dylikt via sms ENDAST avbokningar!

Vid avbokning mindre än 24 h innan debiteras man med 80% av ordinarie kostnad. Vid helt utebliven tid debiteras fullt pris. 

Blir du sjuk i sista stund kan du skicka in läkarintyg för att slippa en debitering. 

Varför vi måste debitera när kunder inte kommer på sina bokade tider och avbokningar mindre än 24 timmar!

Situation 1: Du vaknar på morgonen, går till jobbet och är där som vanligt kl 9 på morgonen. Du ska jobba fram till kl 18 men kl 9.15 dyker din chef upp och säger att du tyvärr inte kan få någon lön de närmsta två timmarna för att du helt enkelt inte behövs då.

Situation 2: Du kommer till jobbet och sätter igång med dagens arbete. Kl 11 dyker din chef upp och säger att du tyvärr inte kan få någon lön mellan kl 14-17 däremot behövds du från kl 17-18 så du får helt enkelt bara vänta. Det är väl okej?

Situation 3: Du hade egentligen tänkt följa med på en kryssning med ett kompisgäng fredag eftermiddag/kväll men din chef ringde och frågade om du kunde jobba då så du får tyvärr skippa kryssningen. Senare på eftermiddagen ångrar chefen sig och säger att du nog inte behövs ändå och du får ingen ersättning för att du planerat att stanna extra, dock har båten precis redan gått så det blir bara att åka hem helt enkelt.

Är det här vanligt på din arbetsplats? inom skönhets branschen händer det flera gånger i veckan. Missar du din tid hos tandläkaren är det bara att bita i det sura äpplet och betala och det skulle nog inte falla många in att börja förhandla. Precis så är det när du bokar en tid på en salong också.