-


NBE 500

Med Nbe utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte med hjälp av Radiofrekvens och värme. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation.

Behandling med Nbe är utan nålar, utan smärta eller biverkningar. Det är tvärtom mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten otroligt hållbara.

De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en friktion uppstår vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då i gång immunsystemet och en läkningsprocess. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur. 

De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med Nbe som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det i gång fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. 
Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acnen.
En skonsam metod som inte bara ger ett bra resultat, redan efter första behandlingen, utan också en mycket avkopplande och njutningsfull stund…
Behandlingsområden

 * Hud föryngring & lyft
 * Rosacea & couperoser
 * Acneärr
 * Rynkor
 


Behandling
1 ggr 
5 ggr
10 ggr
Ansikte Delux
rengöring, peeling
nbe beh & mask

1190 kr
5355 kr
10710 kr
Överläpp

425 kr

1910 kr

3610 kr

Överläpp & haka

595 kr

2675 kr

5060 kr

Kinder

680 kr

3060 kr

5780 kr

Hals

765 kr

3445 kr

6510 kr

Panna

595 kr

2675 kr

5060 kr

Decolletage

850 kr

3825 kr

7225 kr


 Deep skin

Med denna högteknologiska apparatur kan du uppnå resultat du inte trodde var möjliga. Med en Nannic NBE Deep Skinbehandling får huden ett lyft som gör att den ser yngre och slätare ut. NBE Deep skin är nya generationens microneedling och ett revolutionerande duokoncept för ansiktsbehandlingar. En mekanisk peeling som inte skadar huden kombineras med en specialutvecklad mikrokanalteknologi. Tillsammans med högkoncentrerade serum ger det unika
effekter. Vi jobbar med två olika munstycken: Ablator samt influsor.

Med ablatorn avlägsnas döda hudceller mycket effektivt. Huden "suddas" lätt med ett verktyg i form av en penna och får en fantastisk lyster. Med det sterilt förpackade engångsverktyget ablator får hornlagret en lätt slipning så att stamcellerna på basalmembranet stimuleras till delning (mitos). Detta gör att huden förnyas snabbare och att fina linjer försvinner.
Behandlingen ökar hudens förmåga att reflektera ljus och ger den en finare lyster, samtidigt som det naturligtvis också blir lättare att ta upp aktiva substanser vid kommande behandlingar.

Med infusorn punktbehandlas önskade områden med en pennformad applikator.. Med NBE DEE P SKIN INFUSER har Nannic utvecklat ett helt nytt och mycket effektivt koncept som återupprättar överhudscellernas funktioner. Beroende på hudtyp får överhuden 40 000–70 000 ”stick” som gör den mer aktiv och sätter fart på både återhämtnings och immunförsvarsprocessen samt skickar olika signaler till hjärna  Små mikrokanaler skapas så att de aktiva ingredienserna perfekt kan arbeta sig in i huden och åstadkomma fantastiska resultat.


Behandlingsområden:
* Hudföryngring
* Rynkor
*Rosacea
*Couperoser
*Acne
*Porreducering
*Pigmentfläckar
*ÄrrPriser:1 ggr
4 ggr
6 ggr


-15%
-20%
Deep Skin Deluxe
1500 kr
5100 kr
7200 kr
30 min behandling
850 kr
2890 kr
4335 kr
15 min
500 kr
1700 kr
2400 kr