-


Produkter

En samling produkter som är unikt utvalda och som vi tror på. Vi jobbar gärna med ekologiska och miljövänliga produkter med hög kvalité. 


Kérastase
Kérastase
Kérastase banbrytande teknologer transformerar håret på djupet för långvarig skönhet. Det tekniskt avancerade produkterna förbättrar hårets struktur och skapar kompletta och långvariga resultat på hårstråets yta och in i dess kärna. Kombinationen av härliga konsistenser och ljuvliga dofter ger dig en oförglömlig sinnesupplevelse.
Bamboo
Bamboo
En helt ekologisk produklinje med bambuextrakt som förbättrar hårets egna styrka och smidighet. Produkterna är indelade i fyra olika serier där alla innehåller naturliga ingredienser som ger ett oslagbar resultat.
Orofluido
Orofluido
Skönhet elixir för alla hårtyper, med en ren yppighet som omsluter håret. De tre ekologiska naturliga oljorna arganoljan, cyperysolja och linfröolja i en utsökt blandning med en behaglig, silkeslen konsistens, absorberas snabbt och lämnar inga rester i håret. Dess utsökt bärnsten doft med vanilj och citrus kommer att transportera dig till en fascinerande värld av orientalisk parfym. Tillämpat på fuktigt hår • Minskar torktiden • Lämnar håret lätt, silkeslent och lätt att kamma • Ger håret rörelse • Förstärker den naturliga glansen i håret Tillämpat på torrt hår • Ger håret omedelbar glans • Styr frizzing och gör kamning lättare • Lämnar håret mjukt, disciplinerad och flexibel
Orofluido Aisa
Orofluido Aisa
Orofluido Asia Elixir eliminerar friss och gör håret flexibelt, mjukt och glansigt. Den bygger även upp ett fuktskydd som hindrar uppkomsten av friss samtidigt som den gör håret smidigt och lätthanterligt utan att tynga ner det
Revlon 45 days total color care`s
Revlon 45 days total color care`s
Revlon 45 Days Total Color Care`s är ett sulfatfrit 2in1 shampoo och conditioner speciellt framtaget för att möta varje nyans vid behov. Innehåller aktiva ingredienser som förebygger en progressiv förlust av färg och garanterar därmed ett vackert färgresultat i upp till 45 dagar. Ger näring till torra och skadade hår.
Uniq one
Uniq one
Uniq one innerhåller inga sulfater eller kemikalier.
Style Masters
Style Masters
Få det bästa av din klippning. Med Style Masters kan du lätt styla ditt hår på olika sätt varje dag och anpassa din stil efter olika behov. Style Masters är utvecklat i samarbete med några av världens bästa frisörer.
American crew
American crew
En serie för bara killar. Härliga maskulina dofter.
Maria Åkerberg
Maria Åkerberg
En hudvårdserie som är miljövänlig. Den tillverkas i Sverige men med ingredienser från hela världen. Endast vegetabiliska oljor och ekologiskt odlade - inga Mineraloljor eller syntetiska oljor. Produkterna bygger på Aromaterapi och Fytoterapi, växternas inneboende kraft.
Elizabeth Arden Pro
Elizabeth Arden Pro
Elizabeth Arden PRO-produkterna är utvecklade för att hjälpa din hud till ett ungdomligare uttryck och motverka de faktorer som ligger bakom hudens åldrande.Produkterna bygger på högkvalitativa ingredienser för att ge dig och din hud det bästa resultatet.Ingredienser som AHA/BHA syra, antioxidanter, DNA-enzymer samt peptider jobbar för at bygga upp huden igen och öka hudens motståndskraft mot yttre påfrestningar vi dagligen kommer i kontakt med. Detta är ett självständigt märke och bör inte blandas ihop med det vanliga Elizabeth Arden som finns på marknaden. Detta är ett cosmeceutical märke (medicinsk hudvård) och får endast säljas av auktoriserade hudterapeuter.